Om oss

Vi stiftet Designer Bolig i 2013. Designer Bolig er satt sammen av noe så sjeldent som flere av verdens mest annerkjente arkitekter og designere fra hele verden. Et meget kresent utvalg av kompetanse.

Vi er spesialister i utformingen av moderne boliger. Vi er forpliktet til kravet ekselent i moderne design. Våre prosjekter gjenspeiler en interesse for moderne livsstil og et ønske om å koble våre kunder til skjønnheten i naturen og miljøet rundt. Vi gjør utstrakt bruk av innglassingssystemene for å maksimere utsikten for å gi et varmt lys som fyller moderne rom. Vi tilstreber enkelhet og en åpenhet til det omkringliggende landskapet som eroderer skillet mellom innendørs og utendørs plass; boliger med vekt på tekstur og naturlige materialer.

Vi er en miljømessig bærekraftig design praksis og utbygger med samlet lang erfaring og en evne til å navigere kompliserte godkjenningsprosesser. Vi holder et åpent sinn på spørsmål om stil og fokus på å finne en balanse mellom den beste løsningen for tomten, våre kunders preferanser og hva potensielt kan godkjennes for hvert enkelt tomt. Våre ansatte tilbyr et komplett utvalg av design ferdigheter inkludert interiørdesign for å sikre at våre prosjekter er gjennomført på en riktig måte og til de høyeste standarder.

Lykouria er et prisvinnende, internasjonal arkitektur design studio.

Yorgo Lykouria fikk sin Master i Arkitektur fra Daltech University i Canada i 1991, og tilbrakte 10 år i Chicago, hvor han arbeidet med internasjonale prosjekter ved Helmut Jahn kontor, hvor han tjente tittelen Vice President. I 2001 etablerte han Jahn Lykouria Design med Helmut Jahn, og Lykouria Ltd. I 2005, ble han tildelt æren av Fellow of Chartered Society of Designers. Han fortsetter å samarbeide med Helmut Jahn i sin selvstendig praksis.
http://www.lykouria.com

Helmut Jahn er sagt å være en av de største arkitekter gjennom tidene. Jahn og hans firma er ansvarlig for James R. Thompson Center i sentrum av Chicago, United Airlines terminal (Terminal 1) på O’Hare International Airport, EU-hovedkvarteret i Brussel, Sony Center i Berlin, og Joe og Rika Mansueto Library ved University of Chicago, blant hundrevis av andre bygninger.
http://www.jahn-us.com

Vi tilbyr firmaer og privatpersoner det helt orginale innen arkitektur, landskaps arkitektur, interiørarkitektur, gjenstander og møbler.