Grønnere liv

Alt som vi produserer, kjøper eller kaster påvirker miljøet. Etter som populasjonen øker på jorden, må vi gjennomgå våre vaner for å skape en bærekraftig fremtid. Designer Bolig designer forholdene for at du skal kunne leve miljøvennlig. Da er det opp til oss alle å gripe sjansen.

Miljø Design

Vårt miljøarbeide har fått navnet Miljø Design. En bygning fra oss skal kunne flagges med et symbol som oppfyller de strengeste miljøkrav som de nå kan jobbe for. Miljøvennlige apparater og materialer i våre byggninger er hva du kan forvente.

Trivsel er også et godt miljø

Bolig utvikling handler om mye mer enn bare å bygge hus der det er tomter. Vi legger også stor vekt på miljøet utenfor og rundt hjemmet ditt. Det er mange viktige aspekter å ta hensyn til, som om det er nært til matbutikk, skole, sykehus, kultur og idrett fasiliteter eller at barna har et trygt sted i nabolaget til å utfolde seg i. Å forlate bilen skal være enkelt, slik at du kan bruke offentlig transport når du vil. Det å kunne ta sykkelen når det er hyggelig og trygge sykkelstier i nabolaget ditt er også veldig godt.

Energiklassifisering

På vår hjemside vil du meget snart kunne se energiklasse på alle våre boliger. Slike energiklassifiseringer gir ikke noe garantert energiforbruk, men du kan bruke dette for å kunne sammenligne overfor andre boliger.

Vårt løfte til deg er å være i forkant med allt vårt miljøarbeid.